TZ Općina Bednja

Tonkina kuća

tonkina-kuca

Šarmantna drvena kuća za odmor Tonkina kuća nalazi se u Zagorju, u blizini dvorca Trakošćan na krajnjem sjeverozapadu Republike Hrvatske. Spada u Županiju Varaždinsku.

Taj prostor je sa svih strana okružen i zatvoren gorama: Ivančicom (1061 m), Strahinjčicom (847 m), Maceljskom gorom (715 m) i Ravnom gorom (686 m). Udaljena je samo 5 min vožnje od graničnog prijelaza Macelj/Gruškovje (HR/SLO). Kuća je kategorizirana od strane Ministarstva turizma s 4 zvjezdice.

Kuća se nalazi na rubu šume, okružena zelenilom, mirom i tišinom. Samo je par minuta hoda dijeli od Trakošćanskog jezera, a dvorac Trakošćan udaljen je 40-tak minuta ugodne šetnje uz jezero.

Moguće je iznajmiti jednu ili više soba, te cijelu kuću, ovisno o potrebama gostiju. Pogodna je i za intimna druženja ili razne proslave, od rođendana, krstitki, prve pričesti, krizme, djevojačkih i momačkih večeri pa do manjih vjenčanja.

Gosti mogu uživati u raznim aktivnostima u prirodi: od šetnje šumom, trčanja, vožnje bicikla, planinarenja, pa do zmajarenja i paraglidinga. Također su u okolici razne kulturne i prirodne znamenitosti koje vrijedi pogledati.

 

Kategorija: ****
Adresa: Brezova Gora 1/i, 42253 Bednja
Radno vrijeme: 00.00-00.24h
Mobitel: +385 91 235 3400
Mobitel: +385 91 4167 688
Web: www.tonkina-kuca.com
E-mail: info@tonkina-kuca.com
Navigacija: PREUZMI KARTU