TZ Općina Bednja

Proslavite Praznik rada u Trakošćanu!

Turistička zajednica Trakošćan-Općina Bednja i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju proslave Praznika rada u Trakošćanu.

Za sve posjetitelje organizatori su pripremili bogati program s mnoštvom zabavnih i kulturnih sadržaja te raznim atrakcijama kojima će vam boravak u Trakošćanu ove godine učiniti posebno zanimljivim.

Tako će se na Trgu tradicijskih obrta u podnožju dvorca moći vidjeti prezentacije raznih starih obrta, a očekuje vas i interesantna ponuda OPG-ova. Dolazak su naime, najavili lončari, licitari,  proizvođači drvenih proizvoda i starinskih igračaka, kovači, lunapark i drugi.

Zabavni program počinje u 11 sati, nastupom KUD-ova Cvetlinski zvon i KUD Josip Jedvaj Vrbno, a od 13 sati atmosferu će dodatno zagrijati i naši ambasadori, glazbeni sastav Kavaliri.

Za bogatu gastronomsku i ugostiteljsku ponudu u podnožju dvorca, na ulazu u muzejski kompleks, zadužen je hotel Trakošćan.

Turistička zajednica i Općina Bednja, kao tradicionalni organizatori prvosvibanjskog programa, pozivaju sve posjetitelje da Praznik rada provedu u Trakošćanu.